Ko smo mi

Naša web stranica je : https://optimabenzgroup.ba.

Koje lične podatke sakupljamo i zašto sakupljamo

Komentari

Kada posjetioci ostave komentar na našoj stranici mi skupljamo podatke koji su pokazani u formi komentara, kao i IP adresu posjetioca i browser string da se zaštitimo od spama.

Anonimiziran string je kreiran od vaše Email adrese (takozvani hash) i može se koristiti za Gravatar servis ako ga koristite. Gravatar servis zaštita podataka je omogućena na adresi: https://automattic.com/privacy/ nakon odobravanja vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva javno u kontekstu vašeg komentara.

Medija

Ako izvršite upload slika na našu web stranicu, treba da izbjegavate upload slika sa omogućenom lokacijom (EXIF GPS). Posjetioci naše web stranice mogu da skinu i ekstratkuju lokaciju iz Vaše slike na našoj stranici.

Kontakt forma

Kolačići

Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici (www.optimabenzgroup.ba) zbog više razloga. Pomažu nam da Vam pružimo bolje iskustvo dok istražujete našu stranicu, i omogućuju poboljšanje naše stranice. Kolačić (cookie) je mali fajl od slova i brojeva koji pohranjujemo u Vašem browseru ili hard disku vašeg računara ako se slažete. Kolačići sadrže informacije koje su prenesene na hard disk vašeg računara.

Kako stupiti u kontakt sa nama

Ako želite da zahtjevate informacije o zaštiti privatnosti možete da nam pošaljete email na: info@optimabenzgroup.ba